Energie van Edelstenen

Energie van Edelstenen

Tips 1

 

#1 Leg eens een edelsteen op je hand of op je buik en laat hem een tijdje liggen. Op je derde oog, het punt tussen je wenkbrauwen kan ook. Voel je de trilling van je steen? Het is geen letterlijk trillen. Maar soms kan je iets in je lichaam voelen. Warm, koud, tintelen, licht pijnlijk zelfs….. Hoe ervaar jij dat?

 

#1 Extra tips vanuit mijn praktijk als Sensi-therapeut. Doe deze handelingen voordat je iemand (of jezelf) een behandeling met edelstenen of andere energetische behandeling geeft. Ook fijn om regelmatig bij jezelf tussendoor te doen.

NB: in het filmpje zeg ik dat je links van je cliënt/vriendin/kind staat, maar ik bedoel dat je met je linkerhand aan de kant van het hoofd van je cliënt staat. Je staat dus rechts naast je cliënt.

 

 

#1 Gaat jouw voorkeur uit naar de ruwe edelstenen of de gepolijste? En vind je dat de beschrijving in les 1 op jou van toepassing is?

 

#1 Kan jij de trilling van deze edelstenen voelen? Maandag vroeg ik je om de trilling, de energie, van een edelsteen van jezelf te voelen.
Vandaag mag je 2 stenen van mij ervaren. Merk je verschil tussen de 2 stenen uit onderstaande foto’s? Klik op een foto zodat je alleen die steen in beeld hebt.
De bruine is versteend hout en de lichtblauwe is aquamarijn.

 

#1

Ook al leg je maar 1 edelsteen op je lichaam, er vindt al healing plaats. Bij gebruik van meer edelstenen wordt dit versterkt. Merk je dat je ademhaling oppervlakkiger wordt (of die van degene bij wie je de legging doet), zorg dan dat je weer dieper gaat ademen. Je bent namelijk blokkades aan het doorbreken en emoties aan het healen en daar komt energie bij vrij die mag worden afgevoerd of geïntegreerd.
Blijf je een hoge ademhaling hebben en/of een versnelde hartslag haal dan de steen weg. Een steen die zelf wegglijdt is ook een teken dat je hem mag verwijderen.

Ik heb een korte meditatie opgenomen om met je eigen edelsteen te doen.