Berichten van Boven – Channelen met spirits

1 Inleiding Channelen

 

Je weet dat er meer is tussen hemel en aarde dan wat wij in het dagelijks leven zien. Engelen, gidsen, lichtwezens, ze zijn in de buurt. En jij wil graag contact met ze.

In deze cursus ga je met ze communiceren. Spirits hebben vaak mooie boodschappen voor je. Regelmatig is het informatie die je al best wist. Waarschijnlijk hebben ze het dan al vaker tegen je gezegd en heb je dat toch wel ergens opgepakt. Maar er nog niets of niet genoeg mee gedaan. En daarom hoor je het nu weer.

Ik zeg nu wel dat je het ‘hoort’ maar Spirits communiceren op meerdere manieren met je.
Je kunt beelden Zien
Sensaties Voelen
Je kunt de informatie Horen
Weten wat er gezegd wordt
Het Ervaren
Of je ziet plotseling veertjes, dubbele getallen, een boek dat op een bepaalde bladzijde openvalt en je oog valt op een woord, een tv programma, een nummer op de radio.

Je krijgt dus boodschappen door van de Spirits. Jij bent het kanaal, het channel. Vandaar channelen.

Channelen kan zowel schriftelijk als mondeling.
Schriftelijk channelen noem je automatisch schrift.
Mondeling channelen wordt ook wel verbaal channelen genoemd. Je spreekt dan de informatie uit die je doorkrijgt.

In deze cursus leer je een aantal manieren om te channelen. Zo kan jij zelf ervaren welke manier voor jou het beste werkt. Je gaat channelen door middel van automatisch schrift. Voordeel hiervan is dat je na kunt lezen wat je hebt doorgekregen. En soms is het zo dat de Spirits je pen als het ware gaan sturen. Je schrijft terwijl je niet het gevoel hebt dat je zelf schrijft.

In les 2 leer je hoe je je voorbereidt op een channeling-sessie.
Je ontdekt jouw heldere kanalen in les 3. En ook ontvang je daar een activatie voor je 3e oog, zodat je heldere kanalen meer geopend worden. In les 4 vertel ik je over hogere en lagere energieën.
Daarna ga je channelen. Na een les die voor alle manieren van channelen geldt (les 5) leer ik je in les 6, 7 en 8 drie! verschillende manieren voor automatisch schrift. Er zit er altijd één bij die jou het meeste aanspreekt.
In les 9 rond je je channelsessie af. Tot slot krijg je in les 10 een aantal tips wat je nog meer met channeling kunt doen.

 

Automatisch schrift moet je oefenen. Geef jezelf daar de tijd voor.  Misschien krijg je de eerste keer maar een paar woorden door.  Of één of twee zinnen. Door oefening wordt het meer. Blijf ook schrijven als je denkt dat je het zelf verzint wat je opschrijft. Zet dus je twijfel aan de kant. Als je van te voren al denkt dat channelen niet bestaat, dan zal het ook niet lukken. Ga schrijven! Wat geeft het als het fantasie is? Dat is toch niet erg? Al gauw zal je merken dat je informatie doorkrijgt waar jij met jouw fantasie niet bij kunt 😉

Leg jezelf niet teveel druk op. Zie het als een spel. Spelen met spiritualiteit. Schrijf op wat je doorkrijgt, ook al denk je dat je iets hoort of voelt dat er niet bij hoort. Wimpel dat dus niet weg.

Blijft het lastig, kijk dan eens bij de tips in de laatste les. Misschien dat het met orakelkaarten of een pendel gemakkelijker gaat.
Of vraag een andere engel of lichtwezen om met je te communiceren. Je mag gewoon vragen om een Spirit wiens boodschappen jij gemakkelijk kunt ontvangen.

 

De cursus is volledig online. Alle lessen vind je in deze leeromgeving.

Deze cursus is alleen voor jou. Deel de inlogcode, de lessen en de audio’s daarom niet met anderen, maar verwijs hen naar https://www.saskiakenbeek-academy.nl/cursussen/channelen/ als zij ook willen leren channelen.

 

Belangrijk: Ga niet channelen als je psychotisch bent of kunt worden! Channel niet onder invloed van drugs of drank of als je uitgeput bent. Stop direct als je het gevoel hebt dat je met iemand anders dan een Spirit contact hebt (zie les 4).