Bouw je spirituele online Business

Bouw je spirituele online Business

Introductie Bouw je spirituele online Business

 

Jij gaat beginnen met het online programma Bouw je spirituele online business. Maar eerst neem ik zelf even het woord.

Laat ik beginnen met mijzelf voorstellen en je mijn achtergrond vertellen.

 

En dan meteen ook nog een filmpje waarom ik, die energetische behandelingen geef, online ben gegaan, eerst met healingen en een online cursus Energie van Edelstenen en nu ook met een businessprogramma.

By the way, merk je het verschil tussen opgenomen met autocue (boven) en live spontaan (onder) 😉

 

 

Heb je er zin in? Om al dat gezoek en geploeter en al die frustraties die ik heb gehad allemaal te mogen overslaan? En niet die duizenden euro’s teveel te hoeven uitgeven? Ongetwijfeld zal jij ook tegen uitdagingen aan gaan lopen. Maar dat waar ik doorheen ben gegaan voordat mijn bedrijf stond, dat blijft jou in elk geval bespaard.

 

Huishoudelijke mededelingen

Het online programma Bouw je spirituele online business bestaat uit een online leeromgeving, waarin je je nu bevindt, en een besloten Facebookgroep. Gebruik ze allebei! Een actieve deelname aan de Facebookgroep gaat jou helpen om betrokken te blijven en de voortgang erin te houden.  Ik ben dagelijks in de Facebookgroep om je te supporten en je vragen te beantwoorden. Help elkaar ook vooral in de Facebookgroep. Dat werkt enorm stimulerend. Heb je nog geen Facebook account, maak er dan gratis één aan. Al is het maar alleen voor dit online programma. Het is de enige plek waar wij met elkaar communiceren in het programma.
Ik adviseer je om een opdracht te maken zodra hij beschikbaar komt. En ook direct je bevindingen in de besloten Facebookgroep te delen. Als je begint met uitstellen is de kans groot dat je steeds verder achter gaat lopen.
De Facebookgroep is besloten. Dat wil zeggen dat alleen wie lid is van de groep ziet wat er geschreven wordt. Een veilige omgeving dus waar je ook kan delen als het even niet lekker gaat.
Vraag niet te snel om hulp maar puzzel eerst even zelf. Je kunt vaak meer dan je denkt!

In de eerste les van elke fase zie je de planning van die fase. Je ontvangt aan het begin van elke fase een email als reminder dat je toegang tot de volgende fase hebt gekregen.

De online wereld verandert snel. Soms blijkt een filmpje dat ik een paar weken geleden heb opgenomen alweer te moeten worden aangepast. Laat het me weten als de hostingpartij, WordPress, een thema of plugin binnen WordPress, een tool, Facebook, Instagram, het emailprogramma, betalingssysteem, enz enz iets veranderd heeft waardoor de uitleg in de les niet overeenkomt met wat jij in beeld hebt. Dan pas ik het aan. Ik hou het natuurlijk zelf ook zo veel mogelijk bij en laat je in de besloten Facebookgroep weten als er iets veranderd is in een les die jij al hebt doorlopen. Dan kan je het alsnog updaten. Zo wie zo plaats ik heel regelmatig aanvullende tips in de besloten Facebookgroep.

Het is handig om twee documentmappen aan te maken op je pc of laptop.
De ene om alle opdrachten in uit te werken. En antwoorden op vragen die je in de besloten Facebookgroep hebt gesteld op te schrijven.
De andere map is om je administratie bij te houden. Je krijgt onder andere meerdere gebruikersnamen en wachtwoorden. Die kan je hier bij elkaar bewaren.

Hou ook een to do lijst(je) bij. Zaken waarvan je denkt, dat doe ik later wel. Schrijf die op, zodat je ze niet uit het oog verliest en op een verloren momentje alsnog doet. Zoals het installeren van plugins of het uitproberen van handige tools. Maar ook andere onderwerpen die je nog wil aanpassen.

Het programma duurt 18 weken. In die periode heb je toegang tot de online leeromgeving en mijn dagelijkse begeleiding in de Facebookgroep.
Na afloop van het online programma blijft de besloten Facebookgroep nog 6 weken voor jou open. Zo heb je echt meer dan ruim genoeg tijd om alles af te ronden.

De online leeromgeving blijft na afloop van het online programma voor altijd voor jou beschikbaar zolang het programma bestaat. Dit zijn dus de lessen. Mocht het programma ooit stoppen dan ontvang je, als je dat wil, de lessen als bestand op het emailadres dat ik van jou heb.

 

Het online programma bestaat uit drie Fases, die ik hieronder uitleg. Elke Fase vind en ook de lessen vind je aan de linkerkant van je leeromgeving. Aan de rechterkant zie je de les waarin je nu bezig bent. Heb je een les afgerond, klik dan op Complete. Je kunt deze les altijd weer terugkijken.
Je krijgt elke 6 weken toegang tot een nieuwe Fase van het programma.

Heb je nog vragen over de huishoudelijke zaken, stel ze gerust in de besloten Facebookgroep.

Heb je je nog niet aangemeld voor de besloten Facebookgroep, doe dat dan nu meteen.

 

 

Opbouw van Bouw je spirituele online business

Dit programma is opgebouwd volgens de SAS methode.

Deel 1 is de Show up fase. Het is belangrijk om jezelf te laten zien aan je doelgroep.
Je ontdekt allereerst wie precies jouw doelgroep is. En je stapt in de versie van jou die een succesvol bedrijf heeft.
Je vraagt je eigen domeinnaam (websitenaam) aan en de hosting bij iXL-hosting.
Je gaat je eigen website in WordPress bouwen of verbouwen, bepaalt welke informatie je in je website wil hebben, en hoe je jezelf presenteert. Ik geef je tips voor heel veel handige plugins. Kleine programmaatjes die je website meer mogelijkheden geven.
Misschien heeft een websitebouwer jouw website gemaakt. Weet dat het heel handig is als je even in 5 minuten zelf een wijziging kan doorvoeren.
Je maakt je eigen zakelijke Facebookpagina en een Instagram account. En je gaat jou en je bedrijf laten zien op je Facebook privépagina (ja ook je bedrijf op je privépagina), zakelijke pagina en Instagram.

Deel 2 is de Attract fase. Je gaat nu actief mensen naar je toe aantrekken. Allereerst ga je daarom met je Mindset aan de slag, want mensen aantrekken is zichtbaar zijn.
Je wil graag dat jouw doelgroep je Facebookpagina privé en zakelijk bevriendt/liked en zo ook met Instagram. Maar belangrijker is het om het emailadres van je doelgroep te krijgen. Lang niet alle berichten die Facebook verstuurt komen bij je vrienden terecht. En een email wel.
Je gaat in deze fase je emailfunnel bouwen in Mailerlite. Je doelgroep wordt door een serie mails geleid en daarna vanzelf naar een andere serie.
Je maakt een Freebee (weggever). Een cadeautje dat iemand ontvangt als hij zijn emailadres aan jou geeft.
Je schrijft een blog, vlog of andere solo-post. En een serie berichten, dat noem je een automation. Als je wil voor verschillende groepen.
Je presenteert je Freebee aan je volgers door landingspages en formulieren. Met een handige plugin koppel je ze aan je website.
En om het proces te versnellen, maak je een Facebook advertentie.
Facebook en Instagram worden in deze fase nog belangrijker: je promoot je Freebee op je pagina’s voor organische groei van je emaillijst. En je gaat gerichter berichten over bepaalde onderwerpen plaatsen. Die kan je inplannen met een planningstool.
Je hebt natuurlijk wel inspiratie voor berichten nodig. Daaraan besteden we ook aandacht.
Een besloten Facebookgroep speciaal voor jouw doelgroep werkt ook heel goed en ook die ga je bouwen.

Deel 3 is de Sell fase. Mensen kennen je nu, vinden je leuk en vertrouwen je.
Ze willen nu graag iets voor je terugdoen. In ruil voor alles wat jij hen geeft.
Tijd voor de verkoopfase. Stap weer in de versie van jezelf die succesvol in haar bedrijf is. Die weet wat ze wil aanbieden en hoe dat online kan.
Je maakt een Salespage.
Je installeert WooCommerce op je website. Met een aantal aanvullende plugins.
Als iemand op de Koopknop klikt, betaalt hij automatisch via Ideal of Bancontact en ontvangt vanzelf de factuur en je product. En jij…… krijgt een mailtje dat er weer geld is binnengekomen. Terwijl je lekker door de stad loopt, of met je (klein)kinderen iets onderneemt.
Of als je je niet bij de Kamer van Koophandel inschrijft (voorwaarde voor automatisch betalen), dan laat je je klant zelf het bedrag overmaken op jouw rekening.
En ik zal je laten zien op welke manier je een healing of orakelkaartlegging heel goed ook op afstand kan doen waardoor dit online producten worden.

Je bedrijf staat. Blijf werken met SAS. Geloof dat je het kan. Als ik het kan, kan jij het ook!

We gaan van start.

Show up.