Bouw je spirituele online Business

Bouw je spirituele online Business

Disclaimer

Belangrijk om te weten als je dit online programma doet:
Je bouwt alles zelf aan de hand van mijn filmpjes en uitleg. Lukt iets niet, dan verwacht ik dat je eerst zelf onderzoekt hoe het wél kan. Kom je er vervolgens echt niet uit, dan ben ik er voor je in de besloten Facebookgroep.

Als je niet meer weet in welke les bepaalde informatie staat, zoek dan nog eens goed in de lessen.

Ik adviseer je om met bepaalde bedrijven in zee te gaan omdat ik daar zelf fijne ervaringen mee heb. Maar iedereen is anders. Het blijft dan ook je eigen beslissing en je eigen verantwoordelijkheid. Ik bedoel hiermee trouwens niet alleen de hosting, maar ook thema’s en plugins etc die ik gebruik.

Je gaat zelf een contract aan voor hosting en je domeinnaam. Je betaalt hiervoor jaarlijks zelf aan het hostingbedrijf. De kosten van hosting en domeinnaam zijn 30 euro voor hosting en 7,50 euro voor een .nl domeinnaam, beiden ex btw per jaar. Dit betaal je al direct in de eerste week dat je gestart bent met de cursus.

Problemen met je hosting bespreek je rechtstreeks met het hostingbedrijf. Ik werk met iXL hosting omdat ik hen laagdrempelig in contact vindt. Even bellen en je wordt op weg geholpen. Mailen en chatten kan ook. Ze zitten in Nederland, dus praten gaat ook makkelijk. Want het valt toch al niet mee om te communiceren over iets waar je geen verstand van hebt. Tenminste, dat geldt voor mij zo.

Om betalingen met Ideal of Bancontact te kunnen ontvangen moet je ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel of Kruispuntbank ondernemingen. Een inschrijving bij de KvK kost 50 euro.
Je moet ook een zakelijke bankrekening hebben. Dit kost ca 5 euro per maand.
Voor elke transactie met Ideal betaal jij 35 cent. Voor een Bancontact transactie 47 cent. PayPal en Creditcard zijn duurder maar wel erg handig om ook als transactiemogelijkheid op te nemen. Hiervoor hoef je trouwens zelf geen Creditcard te hebben. Wel een gratis zakelijk PayPal account.

Alle thema’s, plugins, widgets en Tools die ik in dit online programma adviseer zijn gratis. Als jij voor een ander thema kiest dat niet gratis is, is dat jouw eigen keuze en dus voor jouw kosten. Hetzelfde geldt als jij met de Pro-versie van plugins, widgets en de door mij genoemde handige tools wil werken, in plaats van de gratis versies waarmee ik werk.

Het online programma duurt 4 maanden. In de planning aan het begin van elke Fase kun je zien hoe je met gemak in die 4 maanden alle lessen doorloopt. Bovendien stuur ik je bij aanvang van een nieuwe Fase een emailreminder. Na afloop van het programma houd je voor altijd toegang tot de lessen. Zolang mijn bedrijf bestaat natuurlijk.
Je houdt na afloop van het programma nog 6 weken toegang tot de besloten Facebookgroep.

Ik vind het heel belangrijk dat je tevreden bent.
Mocht dit online programma niet aan jouw verwachtingen voldoen, dan kan je dit binnen 2 weken na aankoop aan mij kenbaar maken. In ruil voor jouw feedback om dit programma te kunnen verbeteren, ontvang jij het aankoopbedrag van het online programma terug. Als je in termijnen betaalt, ontvang je de door jou al betaalde termijn(en) terug. Kosten die je aan derden hebt betaald kan ik helaas niet vergoeden.