Bouw je spirituele online Academy

Bouw je spirituele online Academy

2 Disclaimers. Belangrijk

 1. Ik kan niet garanderen dat de prijs van het Thema en de Theme Bundle waarmee je je online Academy bouwt nog dezelfde prijs hebben als toen ik ze heb gekocht.
  Is de prijs van het Thema verhoogd, of ontvang je de Theme Bundle er niet meer gratis bij en wil je om die reden deze cursus niet meer volgen, geef dit aan binnen 2 weken na aankoop van de cursus. Dan ontvang je van mij je cursusgeld terug (zie hieronder punt 8). Bedenk goed of je vanwege een prijsverhoging af zou willen zien van deze cursus. Eén verkoop en je hebt het prijsverschil alweer terug verdiend. Eén flinke online cursus verkocht en je hebt de kosten van de cursus die je nu volgt er al weer uit.
 2. Deze leeromgeving is nog voor een deel Engelstalig. De makers van de plugin zijn bezig hem te vertalen, maar ga uit van de versie zoals je hem nu ziet. Scroll door mijn leeromgeving om te kijken of je termen als “Add to Cart” , “prev” en “next” onderaan een les, of “Curriculum” voor een inhoudsopgave van de lessen hinderlijk vindt. Vind je het heel storend, dan moet je deze cursus niet kopen.
 3. Om online betalingen via Ideal of Bancontact te kunnen ontvangen heb je een zakelijke bankrekening nodig én moet je ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel / Kruispuntbank van Ondernemingen. Ben je Btw plichtig,  dan heb je ook een BTW-nummer nodig.
 4. Mocht Thimpress of bedrijven waarmee zij gelieerd is ermee stoppen of dit thema en de bijbehorende plugins niet verder meer ondersteunen dan is dat voor mij net zo vervelend als voor jou. Ik kan er echter niets aan doen. En ik kan er helaas ook niets aan veranderen. Je koopt het thema daarom voor eigen risico. Net als ik dat heb gedaan.Ook het contract met je hostingpartij en je WordPress licentie zijn jouw eigen verantwoordelijkheid.
 5. Je bouwt in deze cursus een online leeromgeving in WordPress.  De leeromgeving werkt niet in andere systemen.
 6. Het bouwen van een website waarop je online leeromgeving kan functioneren maakt geen deel uit van deze cursus. Als je niet zelf een website kunt bouwen, dan verwijs ik je graag naar mijn online cursus Bouw je spirituele website. In de cursus die je nu volgt, bouw je vanuit een basic website je online leeromgeving aan de hand van veel korte filmpjes en screenshots met stap voor stap uitleg. Ook het gebruik van een emailfunnel maakt geen deel uit van deze cursus. Wil je met een emailfunnel werken, nadat je cursist na haar aankoop via WooCommerce in je emaillijst is opgenomen, dan kan ik je mijn online cursus Bouw je spirituele emailfunnel aanbevelen.
 7.  Dit is een zelf studie cursus, d.w.z. zonder begeleiding.
 8. Je houdt voor altijd toegang tot de lessen, d.w.z. zolang mijn bedrijf bestaat.
 9. Ik vind het heel belangrijk dat je tevreden bent. Voldoet deze cursus niet aan je verwachtingen, geef dat dan binnen 2 weken na aankoop aan mij aan. In ruil voor jouw feedback waarmee ik de cursus kan verbeteren, ontvang jij het door jou reeds betaalde cursusgeld terug. Kosten die je aan derden hebt betaald, waaronder kosten voor een extra website, het aanschaffen van het Thema, en dergelijke, vergoed ik niet.