Bouw je spirituele emailfunnel

Bouw je spirituele emailfunnel

Introductie

Je hebt je eigen website. Maar wie weet jou nu te vinden?

Je krijgt zelf vaak nieuwsbrieven van ondernemers die jij volgt. Zoiets lijkt je ook wel wat. Maar moet je dan al die email adressen elke keer gaan intypen? En hoe kom je eigenlijk aan email adressen? Hoe doen die ondernemers dat, die om 6 uur ‘s ochtends een mail versturen? Zouden ze dan zó vroeg opstaan?

Waarover moet je eigenlijk schrijven? In die nieuwsbrieven, op je website en op Facebook? Zo interessant is jouw verhaal toch niet? Je hebt ook wel eens een gratis E-book van iemand gekregen. Of een email serie. Hoort dat ook bij online ondernemen? Waarover zou jouw E-book of email serie dan moeten gaan? Zit iemand daar wel op te wachten? En hoe verzend je zo iets?

En als je dan dat gratis E-book hebt geschreven, hoe weten mensen dan dat je dat voor ze klaar hebt liggen. Als cadeau.

In deze cursus leer je hoe je Facebook en Instagram inzet voor je online bekendheid.
Ga je je eigen blogs versturen;
Plaats je inschrijfformulieren op je website en social media
En bouw je je eigen emailfunnels

Dit is Fase 2 – Attract van mijn SAS methode: Show up-Atrract-Sell

Ik leg het stap voor stap aan je uit en laat het je zien in korte video’s die je gewoon nadoet.

Belangrijk om te weten:

Ik gebruik het emailprogramma Mailerlite. Eerder had ik Mailchimp maar Mailerlite is zo veel eenvoudiger en overzichtelijker.
Het is gratis tot 1000 emailadressen. Dus probeer het uit zou ik zeggen.
Als je via deze link naar Mailerlite gaat, en je klikt op Sign Up , dan ontvang je 20 dollar bestedingstegoed bij je inschrijving, voor als je op enig moment wel toe bent aan een betaald account. Met wat leuke Facebookadvertenties heb je die 1000 inschrijvers op je emaillijst trouwens zo bereikt. Je hoeft nu nog geen bankgegevens in te vullen. Dat speelt pas bij een betaald account. In één van de volgende lessen laat ik je in een video zien hoe je je account aanvraagt.

Ook betaalde accounts zijn bij Mailerlite goedkoper dan bij andere Emailproviders die ik ken. Vanaf 1000 inschrijvers op je emaillijst betaal je 15 dollar per maand. En betaal je per jaar, dan ontvang je 3,5 maand gratis.

Heb je nu een ander emailsysteem, dan kan over het algemeen eenvoudig je lijsten in Mailerlite importeren.

Wil je deze cursus volgen als je een ander emailprogamma dan Mailerlite gebruikt, dan zullen dingen er anders uitzien. In de basis werken alle emailsystemen hetzelfde maar bij Mailerlite is nu eenmaal alles heel eenvoudig en overzichtelijk te vinden.

Je moet wel een website hebben om Mailerlite te kunnen gebruiken. Uit je website moet duidelijk blijken wat je te bieden hebt. Mailerlite controleert namelijk of je geen spammer of hacker bent. Gelukkig maar, want zo blijft het emailsysteem betrouwbaar. Mocht Mailerlite je niet willen toelaten, dan kan ik daar niets aan doen. Maar mijn ervaring is dat het hele vriendelijke en behulpzame mensen zijn die (in het Engels) goed met je meedenken.

Facebookadvertenties kosten geld. Het is aan jou hoeveel je in advertenties wil investeren.